דף הבית >> של מי העין הזאת >> למור

למור הטבעות

חי רק במדגסקר, נחשב למין בסכנה. בשל בירוא יערות. ניזון מעלים וחרקים. הלמור אינו שייך למשפחת הקופים. אלא למשפחה עצמאית של למוריים. מצוי ברוב גני החיות בעולם ומתרבה בקלות. חי  בקבוצות עם מבנה מטריאכלי מאוד מוגדר. 
 
 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page
+ שלח משוב
+ שלח הצעה כיצד יש לערוך את העמוד
לייבסיטי - בניית אתרים